Program, organization, registration and submission to the IRCRA 2018 congress
8-14 Jul 2018 Chamonix (France)

Planning

Monday, July 9, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›8:00 (1h30)
›9:30 (1h)
Official opening
Marie-Noëlle FLEURY, Sport Deputy Mayor of Chamonix (France) - Nick DRAPER, IRCRA President (New Zealand)
› Amphithéatre ENSA
›10:30 (1h)
From free climbing emergence to the Olympic games recognition
Marco SCOLARIS, IFSC President (Italia)
› Amphithéatre ENSA
›11:30 (2h)
› Restaurant ENSA
›13:30 (1h)
› Amphithéatre ENSA
›14:30 (2h)
Biomechanics&Engineering
Franck QUAINE (France)
› Amphithéatre ENSA
›16:30 (30min)
› Salle des Maquettes ENSA
›17:00 (1h)
All
Poster Session
› Salle des Maquettes ENSA
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 2 RSS Feed